Je bent nu hier: Home / Diensten

Verschillende schilderdiensten

Onderhoud

schildersbedrijf zwolle verven

De onderhoudscyclus van verf gebruikt bij nieuwbouw (Sigma Schakelverf, Sikkens Rubbol EPS, Wijzonol Systeemverf) is doorgaans 4 tot 5 jaar. Is uw nieuwbouw woning aan een eerste onderhoudsbeurt toe dan is het vaak mogelijk om te kiezen voor een verf met een veel langere onderhoudscyclus. Wilt u een verftechnisch advies? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een prijsopgaaf.

lees meer

Renovatie

schildersbedrijf zwolle deur-verven

Oudbouw of renovatie schilderwerk is gewoon vakmanschap en kennis van moderne producten in relatie tot oude materialen, welke weer specifiek zijn voor lokale Zwolse oudbouw (o.a. houtsoorten). Zwolle heeft in de oudbouw echt zijn eigen kenmerken en materialen die niet altijd zijn te vergelijken zijn met andere steden. Als Zwolse schilders kennen wij de stad Zwolle, de gebouwen en gebruikte materialen! Twijfelt u? Test onze kennis maar eens!

lees meer

Behangen / scan

schildersbedrijf zwolle fotobehang-zwolle

Goed behangen is echt vakwerk. Wij hebben ruimte ervaring in het aanbrengen van alle soorten behang. Een strakke afwerking is voor ons vanzelfspreken. Nieuwsgierig naar onze scherpe tarieven. Neem snel contact met ons op.

lees meer

 

Houtrot renovatie

schildersbedrijf zwolle schilderwerken

Houten delen van uw huis worden dag en nacht blootgesteld aan alle weersinvloeden. Onder invloed van water en lucht verweert het hout. Houtrot wordt vooral veroorzaakt door schimmels. Wij kunnen uw deels vermolmde kozijnen of deuren weer helemaal herstellen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

lees meer

Neem contact op

of bel 06-24575645